Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

PT app

3 januari 2013

Du som jobbar som tränare, personlig tränare eller som terapeut har en väl sett att det har kommit ut en app som hjälper dig att få ut programmen till dina kunder? PT+ heter den och finns för smartphones.

Annons

I appen kan du testa dina kunder, skapa egna program och skriva kostråd. Du skickar ut programmen till kunden och ser sen att de faktiskt tränar som du har tänkt dig mellan era träffar.

Du får alltså ett kvitto på att dina kunder faktiskt har genomfört sina träningspass. Märker du alltså att kunden inte bekräftar sina träningspass kan du höra av dig till honom/henne och peppa för att träna. Och när kunderna vet att du som tränare faktiskt kan märka om de tränar eller inte så ökar motivationen att genomföra passet. På det här sättet vet du varför ni når de uppsatta målen – eller inte.

Ladda hem appen och prova.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar