Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Pt online – nu är den uppe!

18 december 2013

Framtidens personliga träning är nu här! Nu kan du träna med en PT som bor på en helt annan ort än du själv, via nya pto. (PT Online) som nu är klar!

IMG_4812

Jag och Anna Lissjanis har tillsammans med en webbyrå jobbat med att ta fram en webbaserad plattform för personlig träning online. Och nu är den klar. pto.nu

Annons

Genom sidan kan du enkelt välja vilken PT du vill träna med, du väljer ett träningspaket som han/hon erbjuder, och signar in. Du betalar via säker korttjänst på nätet och svarar på några frågor.

Din PT får sedan dina svar och skriver personligt program till dig – träning eller kost, eller både och. Du laddar ner en app och ni kan köra igång!

Alla träningsprogram får du alltså i din smartphone, så du slipper skriva ut på papper som du ska komma ihåg att ta med dig till träningen. Allt finns i telefonen. Och via telefonen kan du även chatta med din tränare. Samtidigt ser din PT hur du tränar och vad du utför, så när det är dags för utvärdering av målen ni har satt kan ni gå tillbaka och se hur dina träningspass sett ut. Perfekt!

 

Gå in på sidan och kolla. Signa upp dig redan nu om du vill komma igång. Jag ska själv lägga in fler träningspaket på min sida, så du kan träna med mig från nyår och framåt om du vill.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar