Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

RIBbåt som magträning

3 juni 2014

I dagarna är jag i Trondheim och utbildar naprapater i MammaMage. Jag bor hemma hos några goda vänner till mig, som jag har tänkt hälsa på ända sedan de flyttade hit. Nu blev det av. 18 år senare…!

Trondheim visar sig verkligen från sin vackraste sida med sol, värme, de fina bergen i bakgrunden, fjorden, de gamla husen. Otroligt vackert. Och igår kväll fick jag se Trondheim från vattnet. Familjen har en RIBbåt som vi åkte ut med igår. Wiiihooo! Så skoj!

Annons

IMG_6708

Och snacka om magträning av högsta klass. Här gällde det att hålla i sig när vi blåste fram i mer än 110 km/timme bakom en stor båt.

IMG_6704

Den andra båten gav svallvågor som vi hoppade och studsade i. Jag måste säga att om det inte varit Rune som styrt båten så hade jag varit lite rädd eftersom det blir enorma krafter av vågor och hastighet. Men nu kunde jag bara slappna av. Eller hålla mig fast rättare sagt.

IMG_6707

På med skidglasögon, håll i hatten och i räcket, så åkte vi! Vilken magträning som sagt. Och ryggträning.

IMG_6708

Kvällen avslutades på en mysig uteservering på en brygga i centrum. Solen gick ned men det var fortfarande ljust vid 23 tiden när vi kom tillbaka till huset. De här dagarna känns som både semester och jobb i ett. Underbart! Och stort tack till mina fantastiskt gästfria och snälla vänner Rune och Susanne – och deras tre barn.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar