Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Rockringen: med eller utan bulor?

29 maj 2012
Hej!
Om man ska köpa en rockring – ska man satsa på en med bulor eller går det lika bra med en utan bulor?
Hej!
Alla rockringar är bra. De som väger lite mer har ofta lite bulor på sig. Men det är inte bulorna som ger den största effekten.

Annons

Träningseffekten kommer i stället ifrån att du spänner magen och ryggen för att vara stabil så du kan rocka. Så bulor eller inte är valfritt. Men välj gärna en som har lite vikt för att få mer effektiv träning. Dessutom blir det lättare när rockringen väger lite.

Må gott
Katarina

Hej!
Alla rockringar är bra. De som väger lite mer har ofta lite bulor på sig. Men det är inte bulorna som ger den största effekten. Träningseffekten kommer i stället ifrån att du spänner magen och ryggen för att vara stabil så du kan rocka. Så bulor eller inte är valfritt. Men välj gärna en som har lite vikt för att få mer effektiv träning. Dessutom blir det lättare när rockringen väger lite.Jag publicerar ditt svar även på bloggen, finns säkert fler som undrar.
Må gottKatarina

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar