Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Rösten höll… och Optimal träning

28 mars 2015

I dag har vi fortsatt här på BARNmässan i Karlstad. Jag skrev ju i går att jag kände mig lite hes. I morse lät det som jag suttit uppe och druckit whisky hela natten. Jag var lite orolig att rösten inte skulle hålla med tanke på alla ljud som finns i mässan. Men det har gått fint!

Annons

Jag har hinkat varmt te och knaprat på Strepsils honung & citron.

2015-03-28 12.57.26

I dag tog jag med mig Marit upp på scenen. Kanonbra att visa på henne vad som händer med magen under graviditeten. Marit ska själv föda om cirka 3 veckor. (Hoppas hon inte föder imorgon bara…) Det blir så enkelt och tydligt att se magen framför sig.

2015-03-28 11.42.19

Montern var full med folk från öppning till cirka 15-tiden. Då började det minska i besöksmängd.

 

2015-03-28 17.29.54

Efter mässan stod det 90 minuter cykling på schemat. Jag har av Maria Berg fått ett träningskort till Optimal träning de här dagarna. Så jag gick dit.

Optimal träning är en kanonfin anläggning på gångavstånd från Scandic City där jag bor.

2015-03-28 19.38.50

 

Superfina omklädningsrum.

2015-03-28 19.50.39

Bra träningsutrustning.Fräscht. Smakfullt. Jag kan verkligen rekommendera gymmet om någon vill träna. Och så hade de en liten ”box” mitt i gymmet med mycket bra redskap.

Meeeen, jag saknade spinningcyklar. Det skulle finnas där men trots att jag tog hjälp av 3 medlemmar för att leta efter cyklarna så hittade jag inga. Så det blev en vanlig motionscykel. Suck. Så trist. Och obekvämt.

2015-03-28 19.38.31
Jag förstår inte varför man inte satsar på i alla fall EN bra spinningcykel även ute i gymmet. Varför ska man ha de där obekväma motionscyklarna med dataprogram som inte liknar cykling ens. Näe, byt ut en i alla fall.

Så jag satt och trampade på en cykel i 90 minuter som jag skulle. Men det är ju komplett omöjligt att stå upp och trampa på en motionscykel så det blev skavkänsla mot den breda sadeln. Men passet blev i alla fall gjort. Fast jag funderade några gånger på att avbryta…

Till hotellet och god middag med Marit som sällskap.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar