Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Så här i spöktider

2 november 2012

När det plingar på dörrklockan i dagarna är det bäst att se upp. Det kan vara både monster och varulvar som står i dörröppningen. Och vill ha  ”bus eller godis”.

Prova att sträcka fram en skål med morots-stavar efter att du sagt ”godis”. Jag lovar att du får förvånade miner. ”Men det där är ju inte godis…!” Jo, men det är det väl…? Sen kan man räcka fram en skål med ”vanligt” godis också.

Annons

Eller bjud först på russin och nötter, bitar av äpplen och päron eller nåt annat. Lite skoj att göra barnen förvånade. Och säkert så blir det något som de pratar om och berättar hemma. Tänk vilken nyttig insikt för resten av livet :).

P.S. Nästa år kanske det i och för sig kommer färre monster förbi. Eller så kanske det blir precis motsatt effekt – det väller in monster från omgivningarna…

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar