Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Sjukgymnastdagarna

3 oktober 2013

I dag har jag varit på sjukgymnastdagarna i Göteborg och ställt ut min applikation MammaMage tillsammans med maggördeln AbHealer. Jag stod i Medibands monter, Mediband som även har hjälpt mig att ta fram AbHealer.

Annons

2013-10-03 10.09.24-2

Intresset  var stort och många sjukgymnaster som arbetar med gravida på kvinnokliniker och andra kliniker gav positiv respons till både AbHealer och MammaMage.

Spontana kommentarer var att det är bra att det finns träningsprogram som börjar på ”rätt nivå” för kvinnor, och program som är lätta att följa. Många tyckte även spontant att 22 kr är alldeles för billigt :). DET är ju positivt! Att en kunnig yrkeskår uppskattar innehållet och tycker att det är värdefullt.

2013-10-03 12.56.14
Full fart i montern.

Det blev många intressanta möten, och jag hoppas att dessa möten kan leda till att MammaMage sprids till fler kvinnor, till fler kvinnokliniker och till fler MVC.

2013-10-03 13.44.12

Utöver Mediband fanns SISU Idrottsböcker på plats med David som höll flaggan högt i topp. Snart kommer även mitt nästa träningshäfte ut hos SISU, så håll ögonen öppna om du vill veta mer om gummibandsträning, ha en mängd bra övningar liksom träningsprogram.

2013-10-03 13.43.05

MBT har återuppstått. Du vet, skorna med instabila ”runda” sulor. MBT var riktigt stora men sen växte företaget för fort och gick i konkurs i hela världen. Nu har MBT återuppstått med ny ledning och nytt kontor i Sverige. De är på frammarsch igen med en massa nya spännande modeller på skor. Så håll ögonen öppna här också!

Även Exorlive fanns på plats med Johan Skiöld i spetsen.

2013-10-03 13.49.37

Andra ”kändisar” var mina kollegor från Access Rehab, där jag har min mottagning med träningskunder. Andreas och Access presenterade Redcord på mässan. De röda snörena som ger fantastiskt bra träning. Kalas att ha hemma.

 

På tåget hem igen. En lång och givande dag! Så roligt med bra möten.

 

Ett minne från dagen var den här kaffebiljetten. Utan förbokad biljett (FÖRBOKAD!) fick man inget kaffe. Inte heller köpa. Man måste ha FÖRBESTÄLLT eftersom kaffet inte skulle räcka annars! Men ”Pip” på Mediband lyckades förhandla fram varsin kaffebiljett till oss i montern. Meeeen muffins till – det gick INTE. De biljetterna var slut. Inga muffins att få tag på. De hade FÖRBOKAT så många som var beställda. Suck. Visst överlevde jag enkelt utan muffins. Men det kändes som krigstider med ransonering…

2013-10-03 15.05.24

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar