Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Skidor, skidor, skidor

26 februari 2015

Vi har underbart sköna dagar här i Sälen. Det har kommit ordentligt med snö de här dagarna, mest lite grann hela tiden. Så solen har hållit sig borta i princip helt hittills. Men desto bättre backar.

Jag är rätt förvånad över att det inte är längre köer eftersom det är sportlov för så många. Det går jättefint. Visst kan det vara köer kring lunch men både tidig morgon/förmiddag och eftermiddag kan man i princip åka rakt fram till lifterna utan köer.

Annons

Jag gillar barnens inställning – tidigt ut i backen, ute hela tiden, gärna ute på kvällen också. Jag minns själv hur jag och min syster var ute varenda möjlig minut när vi var barn och unga för att hinna åka så mycket som möjligt.
Och så otroligt skoj att kunna åka med barnen i alla backarna. Det här har jag väntat på! Att kunna åka i alla svenska Sälenbackar – svarta som röda och alla andra. Jag vet mycket väl att svarta backar här inte är det samma som svarta högre upp i fjällen – och framför allt inte i alperna. Men ändå. Otroligt skoj! Så mysigt. Skidor, skidor, skidor, in och fika lite. Sen ut igen.

Mmmmm, vi njuter

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar