Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Sköna dagar

25 december 2012

Snön föll ned i stora mängder här i natt. Så dagens aktiviteter blev ute i snön.

Själv har jag blivit lite förkyld sedan några dagar. Så träning är just nu inget jag kan göra. Det blir fix här hemma i stället. Och försöka kurera kroppen.

Annons

I går hade vi en underbar dag med en massa god mat, julklappar – främst till barnen, mys, prat, närvaro, promenad och så… julklappsspelet! Potten var 8 julklappar om högst 20 kr styck. En riktigt rolig nyhet som introducerades här i år. Ett tärningsspel som går på perioder om 2 minuter. Alla kan vara med, ung som gammal. Så skoj!

God fortsättning till alla och en önskan om avkopplande dagar. Själv softar jag mest. Fast jag håller samtidigt på och sammanställer slutet på mitt ena projekt som är försenat med en månad. Men snart, snart… I början på januari hoppas jag… Återkommer då med vad det är för superspännande och superbra!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar