Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Sköna sportunderkläder!

14 april 2013

Åh, vilken fantastiskt härlig söndag! Sol och fint vårväder. En skön sovmorgon, underbar tid med barnen och så en skön löptur också. I dag sprang jag bort till Hammarbybacken (Stockholms fjäll), sprang där upp och ned 5 gånger i skönt joggingtempo och så fem kilometer hem. Otroligt skönt! Tog det rätt lugnt och njöt av vädret. Såg en citronfjäril, en massa vårblommor på vägen och en hel del sol-lapande Stockholmare.

Annons

Under löturen passade jag på att prova lite nya underkläder. Pierre Robert gör ju både snygga OCH sköna träningskläder som inte kostar skjortan. Du hittar dem i vanliga affärer för någon hundring.

I dag hade jag sportbehå och sporttrosor från dem.

Nej, inga magrutor nu heller… appropå diskussionen som fanns förut om hur man ska se ut i tidningar efter att ha tränat ett visst antal år som du kan läsa här … 🙂

Båda satt riktigt skönt. På väg nedför i backar (speciellt som jag springer upp och ned ett antal gånger i Hammarbybacken när jag ändå är där) så är det otroligt viktigt att behån håller allt på plats. Skumpande tuttar är inget skönt ;). Och inget skavsår på överarmarna av sömmarna. Bra!
Vid längre träning, som de 1,5 timmar jag var ute och sprang idag, gillar jag främst att ha hela sporttrosor, de sitter vanligen bäst tycker jag. Och de jag testade idag satt superbra.


 

Behöver du uppdatera din sportunderklädesgarderob kan jag rekommendera Pierre Robert. Framför allt eftersom de inte ligger i den dyraste prisklassen.

Det enda minuset med behån är att den modellen som jag provade måste krängas över huvudet. Det går ok innan man börjar träna, men att byta behå mellan två träningspass eller att få av den efter träningen när huden är fuktig – det blir lätt en kamp, precis som med alla andra behåar av den här modellen.
Men det är en smaksak. Vissa kvinnor gillar inte knäppen i ryggen, medan jag själv tycker det är praktiskt. Självklart måste knäppena då täckas av tyg så de inte skaver.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar