Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Snabbrecept på vardagsgodis

1 december 2014

Första december. Tänk att det redan är första december. För varje år som går så har jag tankar om att ”nästa år ska jag hinna varva ned under slutet av november och hinna invänta december”, men så blev det inte i år heller. Fullt ös ända fram, ha ha. Men det är en gåva att ha mycket jobb som är skoj.

Annons

Adventsljusen åkte fram igår. Fast hela dagen ägnades åt att byta ytterdörr (med tröskel och karmar och allt) till min ingång på undervåningen av huset. Det tar verkligen tid med allt pyssel. Fast jag själv bidrog nog mest genom att hålla plankor, åka och handla småsaker som behövdes och heja på arbetet. Men någon behöver ju göra sånt också :).

På kvällen var jag grymt sugen på något snabbt, gott och enkelt. Inventering av kylen gav adventsgodiset ”Vaniljgömma i hallongrotta”. Tjusigt namn, eller hur!?

2014-11-30 20.30.29-1

Recept
1. Öppna en burk ”Bara bär” (Finnerödjas) med hallonsmak. Vill du
2. Ät en sked så det inte blir översvämning.
3. Häll i vanljyoghurt.
4. Ät och njut!

För extra piff: lägg på lite krossade valnötter.
För extra lyx: lägg upp i fina skålar.

Prova även göra blåbärsgrotta med Bara Bär blåbär.

Smaklig december!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar