Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Snart dags…

16 augusti 2014

Då är det bara någon timme kvar till start. Jag har redan parkerat bilen på anvisad åker som tjänstgör som p-plats i dag, och ska snart cykla sista kilometern till starten. Men jag har 2,5 timmar kvar så det är ingen brådska.

Annons

Jag tycker det är skönt att vara i tid så det inte blir stress. Stress och adrenalinpåslag tömmer även sockerdepåerna i musklerna och det är inget bra inför ett långlopp.

Jag steg upp vid halv sex i morse, gjorde min morgonyoga och lite stretching. Åt en frukost som jag brukar äta (och min mage är van vid), drack kaffe och gjorde de sista förberedelserna som att fylla camelback och vattenflaskor med avsedd dryck. Packade bilen och sen iväg.

När jag gick till bilen duggade det lätt men nu är det uppehåll. Himlen är grå och täckt av lätta regnmoln så vi får se om det kommer mer regn. Och jag som tänkt att den här banan inte blir ett lerbad som Åre Extreme. Men vi får väl som sagt se efteråt.

Mer rapport kommer längre fram.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar