Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Snart smäller det!

23 oktober 2013

Nu packar jag ihop det sista i mina väskor och så bär det av in mot stan för att möta upp Johanna inför dagens filmning. Det är idag det smäller! Det är idag vi filmar min nya träningsdvd!

Jag mår bara fint idag. Jag skrev ju igår om förkylningskänsla i kroppen de senaste dagarna, men den har jag lyckats sova bort. Superskönt! Så jag känner mig heltaggad och laddad för det här! Däremot får vi se hur Johanna mår… hon lyckades tydligen sträcka sig eller något igår på sin egen träning och fick en lättare känning i ryggen.

Annons

Så är det… vardagen pockar på oavsett vad man ska göra. Även om man är personlig tränare kan man bli förkyld eller sträcka sig… :).

Men vi är båda vid gott mod! Mer rapport kommer under dagen!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar