Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Snaskigt mellis

14 april 2015

I dag fick jag ett sånt där sug efter något snaskigt på eftermiddagen. Det här blev resultatet

2015-04-14 12.56.59

Otroligt goda Granola från Pauluns. De är även barnens favorit här hemma. Och med lite vaniljyoghurt så är det som rena godiset. Otroligt gott som snaskigt mellis.

Annons

Direkt jag lägger upp den här bilden här på bloggen så dyker tanken upp: ”meeeeen det är ju både mjölkprodukter och gryn (gluten)”… Tänk att jag nästan får dåligt samvete för att jag lägger upp foton på saker som jag tycker är goda som INNEHÅLLER både mjölkprodukter och gryn. Fast de är bra i övrigt. Är det inte lite sjukt. I de flöden som jag har på Facebook och Instagram lägger alla upp foton på laktosfria, glutenfria, sockerfria, mjölkfria, raw produkter som är odlade eko och gärna är paleo.
Inte en mjölkgnutta så långt ögat ser men desto mer chia, overnight (eller vad puddingarna som står över natten heter)… Fast det kanske främst är ett tecken på att det är dags att utöka personer som syns i mitt flöde till att mer representera genomsnittsbefolkningen.

Får du dåligt samvete av alla raw, paleo, supersunda foton eller blir du främst inspirerad? Känner du att du borde äta sundare? Jag kan nästan tycka att allt går till en överdrift- det där vanligt sunda balanserade finns inte längre. Det är liksom inte balanserat längre.
Det är väl nästan som motion – att motionera för att må bra räcker inte längre till utan det ska vara IronMan för att räknas, eller tre ö-till-ö i en rad.

Nåja, jag njöt i alla fall av min skål granola och vaniljyoghurt (jag kommer på mig själv att jag måste tillägga att den faktiskt var laktosfri), til min goda latte.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar