Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Snygga löparkläder

14 maj 2013

I dag är det lite grått ute här i Stockholm, men de andra dagarna har solen strålat och vi har alla fått en försmak av sommaren. Det kanske blir soligt och fint ändå efter en lång vinter!

Med värmen kommer längtan efter att ha mindre kläder på sig. Upp med dunjacka, ullsockor, mössor och vantar på vinden. Och samtidigt åker de fleecefodrade löpartightsen upp liksom alla värmande långärmade och långbenta underställ. Fram med vårgrejer!

Annons

Lägligt nog hittade jag en sida med superfina löparkläder som man blir lite extra glad av. I alla fall om man gillar kjol.

Foton från www.loverunning.se
Loverunning heter sidan med bland annat löparkjolar som kombineras med tights i olika längd under, snygga kompressionsstrumpor och lite andra fina och ovanliga attiraljer. Själv sitter jag och funderar på vad jag ska prova för något… återkommer med recension längre fram…
Snyggt löparlinne med smart ficka bak i ryggen. Jag har inte provat linnet själv ännu och vet alltså inte hur sömmar och sånt sitter.
Snygga behåtoppar. OBS! Jag har inte provat dem ännu så jag vet inte hur de funkar avseende stöd och stabilitet.
Lite söta och roligare kompressionsstrumpor
Alla foton ovan är från www.loverunning.se
Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar