Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Sol och bad

27 mars 2014

Här kommer en hälsning från ett soligt och varmt Thailand. Jag har klämt in en dryg veckas semester mellan alla uppdrag och utbildningar o är nu på semester med mina barn på Phuket. Fantastiskt underbart! Sol, värme, bad, vattenbus, softa i skuggan, utflykter… Det enda jobbiga är väl att solen är så stark att jag bränt mig lätt trots solskydd 50. Möjligt att 4 timmars lek i poolen gör att solskyddet försvagas…

Annons

20140327-085802.jpg

Några meter utanför vår terass har vi en pool 25-30 meters pool, perfekt för morgonsimning medan barnen vaknar till.

20140327-085845.jpg

Samtidigt kan jag ju säga att det är skönt med mina inneboende hemma som ser till allt medan jag är borta.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar