Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Spagetti på bönor

15 januari 2015

I dag testade jag Risentas (för mig) nyhet Bönpasta. Den har nog funnits ett tag men nu var det premiär för mig. Och mina barn. Kycklinggryta med kokosmjölk o curryblandning stod på menyn.

IMG_8465.JPG

Kokningen gick snabbt, 5 minuter. Tack och lov var inte mina barn i köket då. Det luktade klart annorlunda mot vanlig spagetti och barnen inte är direkta fans av bönor. Jag har två killar på 9 o 12 år.

Annons

Serveringsdags. ”Spagettin ser annorlunda ut!”. ”Ja”, svarade jag ”det är en annan sort. Smaka. Supergod.” Och de smakade. Och åt.

Annorlunda. Helt ok. Var betyget. Paketet hade jag gömt.

När jag berättade att det var bönpasta rynkade de på näsan o sa uäck! Men kom sen på att den faktiskt var god. Fast den var gjord på bönor. De tyckte jag var klok som inte berättat innan att det var bönpasta, då hade de aldrig velat smaka.

Så betyget är: bra! Även barnen gillar den. Nästa gång ska vi prova nån grönsakspasta.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar