Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Spinning… 1000 jumps-pass!

23 november 2012

Dagens träningspass körde jag på lunchen på Planet Fitness för galnaste roliga Patric Westerlund. Ett 45 minuter spinning som var ett av årets specialpass. Det här passet går bara en eller max två gånger per år. Och idag var det dags! Patric kallar det 1000 jumps passet.

Annons

Jumps är när man från sittande går till stående vid spinning, och sen ned igen. Idag satt vi två tramptag, stod två tramptag, satt två och så vidare. Under 31 minuter. Japp. Man hinner ca 1000 st. Riktigt kul faktiskt! Det blir som nån sorts meditation. Hela tiden i rörelse. Tungt och långsammare vissa låtar, lite snabbare och lite lättare andra. Så då var det gjort!Det positiva är att man aldrig får riktigt ont i baken 😉

Japp, fotot är liiite oskarpt och det beror helt på att jag inte kunde hålla min hand/arm mer stilla. Den hade ett inbyggt skak i sig efter passet.

 

Nu luktar det ugnsbakad kyckling i hela huset. Dags att duka fram och njuta av fredagsmys. God hemlagad mat sittande vid köksbordet och pratar med varandra, sen kanske popcorn och någon film eller teveprogram som alla kan se. Och en fruktsallad med vaniljyoghurt. Mmmmm… eller kanske en skvätt turkisk yoghurt på med lite ringlad honung… God fredag på er!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar