Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Sprattel i kropparna

16 mars 2013

Just nu sitter jag på ett lekland – Lek o Bus vid InfraCity och fascineras över alla barn som det är så mycket spring i. Helt underbart! Här är enormt många kvadratmeter som de kan springa runt och busa på.

Annons

Min 8-åring fick med sig en kompis hit idag – eftersom storebror inte längre vill leka på såna här lekland (det är för många småttingar, säger han… ). In, betala, av med ytterkläder och sen har jag inte sett dem. Det är drygt en timme sen :D.

Snart kommer de väl springande och vill ha påfyllning med vatten, och sen iväg igen.

Såna här lekland borde det finnas för vuxna också. Det skulle säkert vara lite trevande i början men vem skulle inte vilja kasta sig in i ett enormt bollhav, åka i stora rutschkanor, klättra uppför vulkaner, hoppa studsmatta, klättra i stora ställningar och springa runt runt runt och jaga varandra i prång och gångar… Wiiihoooo! Fixa en sån så kommer jag direkt! Jag lovar även att lägga alla mina kalas dit. Hoppas kalasmenyn då hottas upp med sushi.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar