Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Svullnaden har lagt sig

8 augusti 2014

Min svullna hals och svullna luftvägar har lagt sig. Kortisonet som jag fick på akuten i Huddingen i onsdags verkade relativt snabbt. Jag åkte direkt hem från sjukhuset och vilade i princip hela dagen – först i sittande ställning eftersom det var lite obehagligt med att få luft när jag låg ned. Men sen när svullnaden försvann sov jag som vanligt och kroppen återhämtade sig.

Annons

Tänk vad snabbt kroppen kan återhämta sig i alla fall!

I går fortsatte jag med kortison i högre dos så svullnaden inte skulle komma tillbaka, och i dag har jag tagit min sista kur. Så någon uppladdning inför CykelVasan blir det inte. Fast mitt mål har i och för sig hela tiden varit att bara ta mig runt banan. Jag har aldrig cyklat den tidigare coh därför är det svårt att sätta några tydligare tider, tycker jag. Och framför allt nu när jag har varit lite hängig.

Formen som jag haft från Åre Extreme har jag nog lyckats konservera mer eller mindre så jag kommer att trampa på så som det känns bra.

Hur som helst är det fantastiskt att må bra igen.

I går fick jag en glad överraskning när telefonen ringde och det var akutläkaren på Huddingen som undrade hur jag mådde. Så omtänksamt! Otroligt gulligt!

Jag kommer att smyga igång med lite lugn yoga och lugn cykeltur i maklig takt för att se hur kroppen känns. Och till nästa vecka är jag på benen igen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar