Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Tack Webhallen, underbart med ärliga människor!

20 mars 2013

I dag, onsdag, var jag och hämtade en ny mindre kyl och frys/frysfack som jag hade beställt hos Webhallen i Sickla. Ja, jag skrev rätt butik. Webhallen. Fast det var ett kylskåp som jag köpte. Jag trodde också först att de bara sålde prylar till datorer, men där hade jag fel. De säljer allt från dataprylar till locktångar (eller heter det locktänger…?) och kockknivar. Och så kylskåp. Och Skylanders. Det såg mina killar direkt.

Annons

 

Barnen som sagt var med mig när vi hämtade kylskåpet och körde hem. Och här hemma gjorde vi upptäckten. iPaden. Var var iPaden?
Jag vet att lillebror hade med sig den in i butiken. Men sen kom den nog aldrig ut igen. Han ville vara ordentlig och ta med den från bilen så ingen skulle göra inbrott i bilen och sno den medan vi var inne och handlade. Så fint. Men sen blev nog data- och tevespelen alltför intressanta där inne så iPaden hamnade på någon disk och blev kvar.

In i bilen igen och tillbaka. Stilla snyftningar hördes från baksätet…

I butiken återfanns iPaden. Med mitt namn på. Butikschefen hade till och med redan skickat ett mejl till mig som jag såg när vi kom hem igen. Här är mejlet:

”Hej Katarina.
 Tack för att du handlar hos Webhallen! Det är snällt av din yngsta son att ge oss sin iPad till oss.
Dock så måste jag hjärtligt tacka nej till den då jag tror att han kan ha mycket mer nöje utav den än någon av oss. Vi gör gärna honom glad och återlämnar den. Den finns att hämta hos oss i Sicklabutiken, bara säga att ni glömde er iPad och uppge ditt namn så får ni tillbaka den.

P.S. Ville egentligen ringa men du hade inte fyllt i något telefonnummer.”

Jamen det är ju så fint och så snällt! Och det var idel glada miner på väg hem igen. Tänk så underbart med snälla och ärliga människor som vill hjälpa till. Jag slår ett stort slag för Webhallen. Handla där. Kolla in deras utbud – finns hur mycket som helst. I dag fick de i alla fall en riktigt trogen ny kund. Stort tack som sagt till Adam Andrzejewski och personal.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar