Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Teneriffa

27 mars 2013

Nu kommer en hälsning från ett soligt Teneriffa. Jag o barnen skulle ju ha åkt redan i januari men då drabbades min mamma av stroke 36 timmar innan avfärd så solstolen byttes raskt mot en sjukhusstol.

Annons

20130327-114224.jpg

Nu bokade vi en ny resa o nu kom vi iväg. Men visst känns det konstigt.

20130327-114337.jpg

Det här är första gången jag o barnen åker på en solsemester utan att mamma/mormor är med. Vi har annars gjort en resa nästan varje vår. Hon har varit så enormt tacksam att vi ”har tagit med henne”. Annars hade hon aldrig kommit iväg.

Nu blev vi tvungna att lämna henne i en sjukhussäng. Riktigt dålig. Inte omhändertagen. Inte omskött. Men jag pratade med personalen som jobbade om allt innan vi åkte. Och min syster för hennes talan nu.
Känns viktigt för barnen att komma iväg. De har längtat o såg så fram emot det redan i januari.

Så lätt sliten mellan två ”viljor” åkte vi ändå iväg.
Barnen pratar om mummo (finska för mormor) o önskar hon var med oss. Och det är hon på sätt o vis. I våra tankar. Nä, nu är det dags för ett dopp igen…

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar