Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Testar Sverigenyhet!

27 november 2013

Jag har förmånen att testa Polars nyhet som ännu inte finns ute här i Sverige. Polar Loop. Loop beräknas finnas i butiker i januari eller februari.

Vad det är? En aktivitetsräknare. Typ en stegräknare. Men den här har du på armen som ett snyggt armband och den mäter tid som du sitter ned, står upp, går respektive springer. Och så klart antal steg, hur långt du rört dig och kaloriförbrukning. Och du får egna aktivitetsmål för varje dag – och tips på vad du behöver göra för att nå målen, till exempel gå ett visst antal steg eller stå upp ett visst antal timmar.
Allt kan du följa på webben, liksom i din Smartphone. På webben kan du få en massa skoj information och du kan få sammanfattning för en dag, en vecka liksom en månad.

Annons

Jag återkommer med tankar i takt med att jag testar den. Ska bli sååå spännande! Jag fick den idag och håller som bäst på att koppla ihop den och starta upp programmen. Lätt som en plätt. Så imorgon blir första dagen med Loop på armen. Ska bli intressant att se hur mycket jag egentligen rör mig i vardagen.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar