Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Tillbaka efter semestern

16 augusti 2010

Nu startar allt igen: skolor, fritids, dagis, jobb, kvällsaktiviteter, höstschemat på gymmet… Nu är det dags att bestämma din träning för hösten.

Mitt hetaste tips för att komma igång efter semestern igen är att STARTA NU! Direkt. Pang på. Inget att vänta på. Jaha, men vad ska jag då göra blir kanske nästa tanke. Vad som helst, säger jag. Börja gå till jobbet. Promenera planerat några gånger i veckan. Eller starta med enklaste vardagsmotionen. Det viktiga är att du kommer igång. Så du inte väntar på att få tid, hitta rätta aktiviteten, vänta tills saker och ting har lugnat ned sig. Det blir aldrig så.

Annons

Skapa i stället tid för din träning. Nu direkt. Börja med det enkla medan du funderar på om du vill träna något mer. Då är du redan igång. Då har du redan avsatt tiden och det blir lätt att träna annat också.

Välkommen tillbaka till träningen!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar