Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Tillbaka i vardagen igen!

3 april 2013

Nu blir ordningen återställd här på bloggen. Jag är tillbaka från min underbara semester på Teneriffa med mina barn. Sol, bad, vila, avkoppling, roliga aktiviteter, fotboll med barnen, pingis, spel, kurragömma, träning på gymmet… det är en del av det som veckan innehållit. Och så har jag både jobbat och bloggat så lite som möjligt. Jag ville ägna tiden åt mina barn och mig själv och valde att vara så nedkopplad som jag bara kunde.

Annons

Men nu är jag åter och bloggen kommer att uppdateras lite oftare igen. Så väl mött här mest varje dag igen! Här är några av veckans foton:

Åt ena hållet såg vi det snöklädda Teide från hotellets balkong.

Åt det andra hållet från balkongen på såg vi ut över havet.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar