Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Träna OCH vila

14 april 2014

Jag fick ett mejl idag från Rubin McRae som hjälper mig med träningsprogram inför mina utmaningar i form av marathon och Åre Extreme i sommar. Så otroligt givande att få hjälp att titta på sin egen träning!

Annons

Rubin gav mig program, jag hade lite synpunkter, han återkom. Klok som han är så påpekar han att jag även måste se till att få återhämtning. Nu är det bara 7 veckor kvar till maran, och jag vill bara lägga in mer och mer träning. Men det går inte. Det måste vara balans. Träning OCH vila.

Så skönt ha en coach som kan se över schemat och även stoppa lite. Jag har nog en tendens att driva på för mycket och för hårt, men mer är ju inte bättre… precis som jag säger till alla som jag själv hjälper med träning. Att det ska vara så svårt att göra det själv!

Så träna, äta och vila. Och leva livet så klart! Inget är värt något om inte man hinner med sin familj och sina kära.

Vill du också ha hjälp av en kunnig tränare att se över din träning? Du vet att du hittar många av Sveriges ledande tränare på pto.nu

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar