Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Träning, träning, träning på skärmen

13 november 2013

Just nu är dagarna  fyllda med träning, träning, träning. Nog för att dagarna även annars är fyllda av det men nu är det främst i filmformat.

Filmerna är dels min egen dvd som kommer ut nu i januari 2014. Den är precis i slutklämmen så nu sitter jag och filmaren tillika redigeraren och räknar takter, kollar rörelser och klipper ihop allt. Det är lite pill och trix för att få alla klipp att hamna rätt och i takt med musiken. Det är lätt det drar sig någon tiondels sekund – och då blir känslan inte helt 100 %. Tack och lov funkar Peter och jag bra tillsammans – han hade nog lätt kunnat bli smått galen på mig när jag vill dra musiken hit och rörelserna dit… Men det blir bra slutresultat!

Annons

 

Sen tittar jag på många filmer – allt från yoga och pilates till gruppstyrketräning i gymmet över till spinning och gympa. Det är AstraZenecas ledare i Mölndal som jag lär känna via filmerna först. Många av dem har jag träffat förut när jag varit på plats hos dem tidigare år. Och nu är det dags igen! Imorgon åker jag till dem och har personliga möten.

 

Innan dess har det varit många intressanta timmar framför dataskärmen i sällskap med ledarna. Och jag måste säga att AZ har fantastiskt bra ledare och riktigt fin utvecklad friskvård och motionsanläggning – både i Mölndal och Södertälje. Det är en förmån att få tillgång till ett så brett utbud för de anställda på AstraZeneca!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar