Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Tre timmar på en cykelsadel – och det är SKOJ!

10 mars 2013

Helgen har inneburit både träning, vila och arbete. Perfekt!

Gårdagen startade med ett 3 timmar spinningpass efter att barnen gått till sin pappa. Jag har aldrig sett mig som en ”cyklist” eller spinnare, men jag får väl omvärdera det :).

Annons

Passet leddes av Amir och gick på Forma Träning i Hässelby. Ett RIKTIGT skoj pass! Det var andra gången jag körde det och den här gången var min ÅEC kompis Madde med.

Att sitta på en spinningcykeli 3 timmar låter som självmord i mina öron. Men tiden går faktiskt fort. Mycket tack vare Amirs passupplägg: han kör en timmes pass, så man har en timme framåt att tänka på. Sen kommer nästa. Först ett bergspass. Sen långa intervaller. Och så korta intervaller. RIKTIGT skoj alltså! Tror knappt att det är jag själv som tycker det…

Kvällen tillbringades utan barn – mycket ovanligt för mig när jag är hemma (alltså inte bortrest på jobb). Går att vänja sig vid också… Ett besök till mamma blev det också så klart.

I dag var det AstraZeneca i Södertälje som väntade. De har ett otroligt skönt instruktörsgäng  som jag har förmånen att få träffa  med jämna mellanrum. I dag var det uppföljning av slyngträning – främst TRX. Jätteskoj. De har tränat på bra sedan sist, vilket ger intressanta frågeställningar och diskussioner. Tre timmar bara flyger iväg…

Nu är det summering av helgen som gäller och planering av nästa. Kudden börjar dock locka så snart blir det bingen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar