Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Trött på osköna träningstrosor!

6 juni 2014

Okej tjejer, nu är jag trött på att få skav av träningstrosor när jag springer långt. Jag har testat så många olika modeller men hittar ingen som passar min ändalykt så jag slipper skav av sömmar på diverse ställen

Annons

 

20140606-085830-32310102.jpg
Här är några som jag har o som jag ska prova.


Har du några tips? Har du några favoriter? Mejla gärna mig eller skriv här som en kommentar. Eller kanske du kan tipsa mig om du själv jobbar med ett märke som du tycker är kanon. Jag tänkte göra tester i sommar av bra träningstrosor, när det är varmt ute och jag springer lite längre. Jag tar även gärna emot tips på cykeltrosor.

 

Nu vill jag hitta någon modell och märke som jag trivs med! Som jag har med sportbehå där jag ofta använder Swegmark som är supersköna med knäppen i ryggen, eller Pierre Robert för att få lite mer färg.

20140606-175258-64378983.jpg

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar