Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

TunnelRun på lördag

17 november 2014

På lördag springer jag TunnelRun. Ett 10 km långt lopp i Stockholms norra biltunnlar. Jag startar i grupp 3 o springer för Stadsmissionen – som välgörenhet.

I dag hämtade jag prylar och tidtagarchip på InterSport på Drottninggatan. Kittad och klar alltså!

Annons

.

IMG_8032.JPG

Vi får se hur löpningen går. Jag håller just nu på att ordna mins fötter och underben hos duktiga Martin Andrae på Crossfit Solid. Men när man släpper några låsningar och ändrar belastning så händer något annat i kroppen. Och jag har haft rejäl kramp i vänster vad med löpförbud sista veckan.
Den här veckan blir det något lött pass för att se att allt håller.

Jag siktar på en tid under 50 minuter. Blir det runt 47-48 är jag supernöjd. Så håll en tumme eller två kl 12.20 på lördag då jag och några andra tusen startar. Den enda gången man får springa i biltunnlarna.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar