Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Tur i Tottbacken

24 maj 2013

Åh, det är så fint här i Åre. Sist jag var här var förra sommaren och då i samband med Åre Extreme. Direkt vi kom hit i dag fick jag känsla för loppet igen. Åhhh, så skoj det var!

I dag har varit en ”mysdag” här uppe med barnen. Inga uppdrag eller jobb utan mer komma på plats. Jag passade på att stavgå en sväng. Tog en tur upp i Tottbacken. Sköööönt! är sammanfattningen.

Annons

20130524-232537.jpg

Jag plockade fram mina Silvastavar hemma för att ta med dem men väskan jag packat visade sig vara för kort för stavarna. Så jag bestämde mig för att lämna dem hemma. Här på Holiday Club finns en bra sportshop där man kan hyra stavar. Perfekt! Snälla Erik i shopen lät mig plocka ett par och använda. Spersjysst! Så varför släpa i onödan när det finns att hyra här?

20130524-232653.jpg

Det var en hel del snö kvar högre upp, där Tottliften slutar, så där vände jag. Innan dess var det så klart blött i backen. På väg ned sprang jag lite i pisten också. Där sa det plötsligt ”Sluuuurp” så försvann min högra fot ned i en lergrop 🙂

20130524-232625.jpg

Men skorna blev rätt rena till slut ändå eftersom det var friskt smältvatten nästan överallt. Det sista tvättade jag bort i handfatet. Och så har jag försökt torka skorna med både hårtork och handdukstork. Vi får väl se om de hinner bli torra till på söndag när vi åker hem!

Imorgon ska jag se om jag kan få in något pass från schemat. Vore skoj att prova Jonas Lissjanis pass med medicinboll. Vi får se. Nu är det i alla fall god natt!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar