Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Underbar dag på Workout Åre

25 maj 2013

I dag har jag haft en fantastiskt skön dag här i Åre. God frukostbuffe med min specialitet: äggröra! Fotografering av hela instruktörsteamet.

20130525-230325.jpg

Sen en stund lyssnande på Andreas Öhgrens föreläsning Snygg, stark och skadefri. Så skoj att äntligen få möjlighet att lyssna till Andreas ”live”. Vissa personer går man parallella spår med, men spåren korsar liksom aldrig varandra. Nu är även Andreas här och han hade föreläsningen innan mig. Perfekt timing.

Annons

20130525-230051.jpg

Andreas och Sandra som körde den praktiska klassen med samma namn tillsammans.

Därefter hade jag min föreläsning MammaMage för många intresserade kvinnor – och en modig man. Intressanta frågor och tankar. Ut på stan en sväng med barnen med efterföljande fika. En latte och en morotskaka senare kom jag på att det snart var dags att köra den praktiska delen av MammaMage som jag kallade stabilitet för magen – bortom plankan. Nåja, det blir inte rätt alla gånger. Med en proppfull mage med godsaker höll jag en proppfull workshop i en proppfull sal. Otroligt skoj! Jag hoppas deltagarna fick med sig nya tankar kring det här med stabilitet och kontroll av bålen och hur man skapar djup stabilitet. Att det inte är plankan som är den optimala övningen – framför allt inte om man tittar på målgruppen nyförlösta.

20130525-230141.jpg

Sen direkt i väg till badavdelningen med barnen. Bad i alla pooler och alla bubbelpooler, liksom alla bastur i hela bastuvärlden liksom kall/varmbadet. Som små russin kom vi ut några timmar senare. Superhungriga. Maaaaat! Fast då var det en timme kvar till buffén. Vad göra?

Barnen har en egen buffé som står framdukad här på eftermiddagen. Superbra så de kan få mat och energi i magen. Killarna hämtade spagetti och köttfärssås. Och jag lyckades övertala dem att hämta en tallrik till mig med. Pinsamma morsan, jag vet! Men jag var suuuuperhungrig! En tallrik senare var vi proppmätta. 30 minuter kvar till kvällens buffé. Hmmm, hur skulle det gå?

Upp på rummet och svida om. Hatt-tävling var temat, så på med hattar och ned till ny buffé.

20130525-230217.jpg

Fast här var det bara Gustav som åt lax, jag och Albin fick inte ned en bit. Eller jag åt lite sallad, och gick direkt in på efterrättens fruktsallad. Och Albin lyckades klämma ned fruktsallad och fyra bitar chokladtårta med grädde. Hur ska det gå när han blir tonåring på ”riktigt”? Nu är han ändå bara 10 och kan emellanåt (läs ofta) äta mängder. Fast inget sätter sig på honom.

Fast hatt-temat syntes inte så mycket i början av middagen.

20130525-230806.jpg

Förutom mina barn

20130525-231000.jpg

Men sen kom fler igång

20130525-231032.jpg

Trevlig kollegor, skönt prat, upp till baren och lite airhockey med killarna. Sen var vi tre nöjda med kvällen och drog oss tillbaka. Jag överlåter åt 20-åringarna att festa vidare… Imorgon planerar jag ett morgonspinningpass. Vi får se om jag kommer upp, men det tror jag. Sov gott!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar