Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Underbara Uppochhoppa Sofia

9 januari 2014

Jag blir så GLAD över hjälpsamma och snälla människor. Mitt hjärta liksom bara sprudlar över. I dag var det underbara Sofia Bursjöö som gjorde min dag och min kväll genom att ge mig lite av sin tid.

20140109-214046.jpg

Sofia Bursjöö är en välkänd bloggare som driver sidan uppochhoppa.se. Hon driver även Träningsevent och sätter upp exempelvis Blogger Bootcamp nu i mars. Det är där jag ska föreläsa/ha workshop den 1 mars om MammaMage.

Annons

20140109-214158.jpg

Tack Sofia!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar