Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Unik träningsvecka

13 augusti 2014

Den första veckan i december kan du som en av 20 utvalda åka på en unik träningsresa till Playitas. Ledare för denna vecka är jag själv tillsammans med de riktiga träningsexperterna Fredrik Swahn och Jenni Nilsson som tävlar för Mantra Sport.

Annons

Playitas kopia

Foto från www.apollo.se

Under veckan (2-9 december) fokuserar vi på DIG. Därför har vi satt begränsning till maximalt 20 personer.

Innan resan testas du gällande olika kvaliteter som maxpuls, mjölksyratröskel, muskelstyrka, uthållighet, kontroll av muskler, rörlighet. Och du får en sammanställning och hjälp med tolkning av vad just du behöver bättra på för att kunna träna på en nivå som passar dig liksom minska risken för skador.

Du behöver inte vara ett träningsproffs för att åka med. Alla som tränar regelbundet är välkomna och all träning och aktivitet sker utifrån din egen nivå. Du ska dock ha ett intresse för att veta mer om dig själv och din kropp, och vilja utveckla din träning på ett eller annat sätt.

Det kan vara att:
* bli kvitt en irriterande skada
* springa/cykla ett motionslopp
* lära dig mer om din egen kropp för att kunna planera din träning bättre
* testa dig och se vad just nu behöver fokusera på för att få mer balans i kroppen.

fredrik jenni kopia

Foto på Fredrik Swahn och Jenni Nilsson lånat från www.erikwickstrom.se

 

Även du som tränar och tävlar mycket kan hitta flera godbitar under denna vecka i form av ökad förståelse för dig själv och för helheten i din träning – liksom för olika detaljer som formar helheten.

Under veckan erbjuds du föreläsningar, workshops och praktiska pass ur vårt exklusiva program bara för denna resa. Du har även tillgång till Playitas utbud av träningspass och innehåll. Bor gör du på Apollos hotell och halvpension ingår.

Läs mer här där du även kan ANMÄLA DIG.

Anmäl dig så snart du kan! Helst behöver vi din intresseanmälan redan 31 augusti.

Välkommen på en spännande, inspirerande och rolig träningsvecka! Jag tror det blir höjdarveckan denna höst/vinter.


Fredrik är en av Sveriges bästa duatleter med bland annat silvermedaljer från SM (2013, 2014), och Jenni en av Sveriges bästa triatleter med bland annat guld (2013) och senast guld och brons (2014) från SM.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar