Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Ut i solen – eller vädret

7 april 2012

Påsken är här med all påskmat och påskgodis. Tydligen är det här helgen då vi äter absolut mest godis på hela året. Jag trodde faktiskt att det var julen men tji fick jag.

Tänk på vad allt godis innehåller. De färgrika äggen, gelehallonen, gelegrejerna, sura sakerna, båtarna, skumkycklingarna… Så många E-ämnen vi får i oss på kort tid. Snacka om kemi-cocktail! Så välj lite ”ren” choklad emellanåt och gärna lite mörkare sort så du blir nöjd snabbare.

Annons

Planera även in promenader eller andra ute-aktiviteter varje dag. Här i Stockholmstrakten har vi otroligt soligt och fint väder, även om det är just över nollgradigt. Men fantastiskt fina dagar med sol, ljus och blå himmel. Passa på att motionera kroppen också, så mår du ännu bättre när påsken är slut. Och gå ut även om det snöar, regnar eller något annat. Eller rör på dig på annat sätt.

Själv var jag ute med min partner på en skön löptur (backträning!) idag under en timme när barnen var hos sin farmor och farfar på påskfirande. Otroligt skönt! Och så lite påskägg på det och nu påskmat. En perfekt påskafton med andra ord!

Glad påsk och sköna dagar!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar