Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Utbildning i dagarna två

14 juni 2014

I går, fredag, och idag har jag haft utbildning för ett gäng naprapater och personliga tränare kring MammaMage.

20140614-214823-78503036.jpg

Det handlar om hur man aktiverar de djupa magmusklerna för att få kontroll i kroppen. De här övningarna passar lika bra för den som inte har varit gravid, och som vill öka kontrollen över magområdet. Och det gäller både män och kvinnor, inaktiva liksom elitidrottare. Med ökad kontroll minskar risken för ryggont och du kan vanligen prestera bättre i din idrott.

Annons

20140614-214749-78469213.jpg

Nu ska eleverna hem och träffa kvinnor och män som behöver hjälp och göra ett examensjobb tillsammans med en person som filmas. Därefter blir de godkända certifierade och kan ingå i teamet av cert mammamagetränare under två år. Därefter förnyas cerifieringen för den som önskar.

Det har varit otroligt roliga dagar med intressanta frågeställningar. Och många nya idéer om hur man kan arbeta och sprida denna kunskap.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar