Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Utlottning av ett Flipbelt

7 september 2014

Du har säkert sett den på flera ställen redan. Flipbelt. Det är en nyhet som blivit otroligt populärt. Med Flipbelt får du med dig dina viktigaste saker på ditt träningspass.

IMG_7464.JPG

Flipbelt har inga knäppen som kan skava. I bältet kan du stoppa in mobil, nycklar, kort och vad du behöver ha med dig.

Annons

IMG_7472-0.JPG

I dag hade jag med mig min epipen (”getingspruta”), nycklar och min mobil – fast den tog jag fotot med. Grejerna fick bra plats i bältet och bältet satt fast perfekt. Inget skumpande när jag sprang.

Nu lottar jag ut ett bälte! Gå in på www.flipbelt.se och välj vilken färg du skulle vilja ha om du vann, liksom din storlek. Mejla mig dina uppgifter – och gärna en kort text om varför du vill vinna bältet – och mejla mig. Senast fredag 12/9 behöver jag ha ditt mejl.

Den som inte skriver färg och storlek är inte med i utlottningen, så gå in och se alla fina färger som finns och välj din favorit.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar