Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Utlottning av Helhetshälsas produkter

22 december 2014

Vi fortsätter utlottningarna här på min blogg – ända till julafton.

I dag kan jag lotta ut bra produkter från Helhetshälsa. Starta mellandagarna med att ge kroppen bra produkter. Helhetshälsa har noggrann kvalitetskontroll och de tillverkar alla sina produkter i Sverige. Det är därför jag själv väljer Helhetshälsas produkter – så långt jag kan. Det här är tillskott och ska så klart inte ersätta bra mat. Men i bland kan man behöva tillsätta vissa ämnen för att få en bra helhet.

Annons

Bild på Helhetshälsa AlgOmega3 60 kapslar

I dag har du chansen att få prova Helhetshälsas Alg-omega-3. Det här är omega3 gjord från alger, som odlas i rent vatten. Man slipper alltså mellansteget av att algerna ska äts av fisk som sedan ska omvandlas till omega 3.

Alg omega 3 är en ren produkt och innehåller livsviktiga fettsyror – som vi ofta får för lite i oss via vår kost. Äter du fet fisk minst två gånger i veckan är du ”hemma”, men äter du mindre så kan du behöva komplettera kosten.

Bild på Helhetshälsa MSM 200 g

En annan produkt som blivit mycket populär är MSM. Det är organisk svavelförening som förekommer naturligt i kroppen. MSM finns också i många råa och färska livsmedel. Ofta använder personer MSM vid ledbesvär, och det är även i det syftet som jag själv ätit MSM regelbundet. MSM antas bidra vid uppbyggnad av lederna och strukturer inuti själva leden. Dessutom antas det verka utrensande – så ta det lugnt med dosering i början när du är ovan.

Vill du prova? Mejla mig din motivering till vad du vill vinna och varför du vill vinna just den produkten. Jag behöver ditt svar senast på julaftons morgon – vid kl 09.00, så lägger jag ut vinnare under julaftonen.

Läs mer om Helhetshälsa här.

Lycka till!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar