Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Utlottning: Sensi Femme för att undersöka brösten

2 december 2014

Jag börjar med att lotta ut en Sensi Femme brösthandske. Handsken hjälper dig att undersöka dina bröst regelbundet och du kan på så sätt lättare undvika/snabbare upptäcka knutor som kan behöva undersökas mer noggrant.

Annons

 

Sensi Femme tar du på handen. På handflatans sida har du ett lager mineralolja mellan de två skikten av handsken. Oljan gör att du får ökad känsel i fingrarna när du undersöker dig själv och att du lättare glider över huden. Riktigt bra!

2014-11-21 19.07.08

 

Förutom att ge dig bättre känslighet när du undersöker dig så påminner handsken dig även om att du bör undersöka dig, minst en gång per månad. Har man ett redskap som ligger framme så minns man vanligen lättare.

Det här med att undersöka sina bröst är otroligt viktigt, samtidigt som det är märkligt hur lätt det är att ”glömma bort”. För mig är handsken en bra påminnelse.
I min omgivning är det många kvinnor som drabbats av bröstcancer det sista året, och en nära bekant har gått bort av sjukdomen. Genom att undersöka dina bröst kan du som sagt öka möjligheterna till snabb kontroll, något som är jätteviktigt när det handlar om överlevnad.

Mejla mig om du vill vinna Sensi Femme. Skriv kort om varför just nu vill vinna den. Mejla mig senast fredag 5e december. Under helgen meddelas vinnare här på sidan.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar