Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Utmaning i föreläsningsform!

12 mars 2014

I dag har jag haft en utmanande föreläsning. Det var att presentera mitt yrke inför 29 stycken 8 åringar. Det är min Gustav och hans klass. Otroligt roligt! Och spännande! Jag har inte pratat så mycket för barnklasser förut.

Annons

Det gick i alla fall kanon. De fick prova på lite olika tester i rörlighet och styrka som jag brukar köra med på vuxna – så nu kan de testa sina föräldrar ikväll :).

Det var även intressant innan presentationen när jag skulle försöka sammanfatta vad jag har för yrke. Det är ju inte helt lätt eftersom jag gör lite olika saker:
* naprapat är den utbildning som jag har
* jag skriver böcker – författare
* jag skriver artiklar – journalist
* jag föreläser och utbildar – presentatör, kursarrangör
* jag tränar – tränare
allmän träningsexpert..

Ja. det var nog nästan allt jag gör.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar