Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Vad ger du dina nära och dig själv idag?

14 februari 2015

Alla hjärtans dag. En dag att tänka lite extra på hur man tar hand om och uttrycker den kärlek och omtanke man känner till personer i sin omgivning. Och till sig själv.

Min dag startade med att jag vaknade tidigt och låg kvar och drog mig i sängen. Det kan vara så skönt på helger att bara ligga kvar och vila. Upp, lite frukost och kaffe i väntan på att barnen skulle vakna. Sen iväg på ett lätt träningspass på SATS. I dag blev det Sickla eftersom de öppnar tidigast här i min närhet (klockan 8). Löpning stod på schemat – 10 km lätt löpning i långsamt tempo, därefter 6 km i snabbare tempo. Kändes otroligt skönt. Var klar på under 90 minuter.

Annons

På vägen hem svängde jag förbi och handlade lite nybakat bröd inför vår frukost nummer 2 idag. Killarna hade fått sin speltid under tiden jag tränade. Så frukost nummer två åkte fram tillsammans med nygräddade pannkakor. En skön stund med barnen kring köksbordet – utan vare sig teve eller radio. Bara sitta och prata med varandra. En riktigt fin alla hjärtans present till oss alla.

Min dag har startat med fin frukost med mina barn i lugn och ro. Ett träningspass till mitt eget hjärta och kropp. Vad har du gett din nära idag? Din kropp och dig själv?
Det finns så mycket mer att ge än bara röda gele- eller chokladhjärtan.

Snart ska vi ut i den strålande solen, som det var länge sedan vi såg här i Stockholmstrakten. Och sen blir det mer tid tillsammans med mina nära och kära.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar