Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Vad gör du på ”egen-tid”?

16 augusti 2013

Fredag kväll. Barnen har varit på sportläger hela veckan och provat på olika idrotter. En massa svettiga kläder som hängts på tillfällig tork och luftning innan de hamnar i tvättkorgen.
Jag har fotat och filmat under två dagar vilket gjort att jag dragit fram en massa träningsprylar, träningskläder, smink, hårprylar och annat. Barnen har sovit hos kompisar en natt med en väska med kläder som resultat.

Annons

20130816-201458.jpg

Suck, hur hallen ser ut!

Fredag kväll och barnen är på kalas. Ensam i hela 2,5 timmar. Vad ska jag hitta på. Jag kan definitivt städa hallen, dammsuga, börja tvätta igenom all tvätt, plocka ur diskmaskinen, sortera veckans post… Meeeen. Näe. Jag ger mig själv tiden. Först lite softa. Sen ut och springa. Åh, så skönt! En stund bara för mig själv.

Sen lite uppdatering blogg, och nu iväg och hämta barnen. Hallen? Där är fortfarande samma kaos. Men jag tar tag i det lite senare ikväll.

Vad hade du gjort en fredagkväll med egen-tid om det sett ut så här hemma hos dig? Städat? Tränat? Eller bara softat med en god kaffe?

Skön fredagskväll!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar