Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Varför nattugglar jag ikväll då…?

11 mars 2013

Om du då undrar vad jag själv gör uppe – i stället för ligger och myser med kudden – efter informationen i föregående inlägg så hade jag en kväll som blev bakvänd. Eller nattugglar – för vissa av er läsare kanske det är tidig kväll. För mig börjar det bli seeen kväll.

Annons

Jag var supertrött i morse, och trött på kvällen. Lillkillen var hos kompis och stora killen hade ont i ena benet efter att ha halkat när de spelade is-fotboll (fotboll på is som underlag alltså – spännande för balansen…!). Så det blev ingen jujutsuträning för honom idag. Så jag och han var hemma själva i kväll. Ovanligt!

En ny Kamratposten hade kommit i lådan i dag som han ville läsa (så skoj när KP fortfarande är populärt – jag själv prenumererade ju på den för typ 100 år sedan).

Bild från Kamratposten

Och en av läxorna är högläsning. Perfekt kombination: högläsning av KP för mig. Jag lade mig skönt tillrätta i soffan och lyssnade, kommenterade när han hade frågor. Han lade sig bredvid mig, läste lite mer tyst för sig själv. Och jag somnade… Och sov typ 45 minuter. Vaknade 19.15. Gaaah! Lillebror skulle ju hämtas vid kl 19. Upp och iväg.

Så nu är jag pigg. 45 minuter är lite för länge för mig så pass sent på kvällen. Men jag ska snart natta ändå, så kommer nog sömnen. Dröm sött!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar