Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Varför straffa ut sig själv på semestern…?

16 maj 2012

Just nu sitter jag på Mallorca, vid Palma Nova. Jag är här på semester med mina barn, sambo och mamma. Underbart väder så här långt. Underbara dagar!

Sol, bad, god mat. Å så motion så klart! Här på hotellet finns bland annat en liten rund pool för barnen. Den var perfekt för att springa runt runt i. Barnen flöt runt som små korkar i virveln som bildades när jag och Andrs sprang runt runt runt och föste vattnet med både armarna och våra kroppar. RIKTIGT bra träning!!! Både puls och styrka för mage, ben och överkropp. Vattnet räckte till midjehöjd ungefär. Å barnen äääälskade det! Snacka om att förena nytta med nöje.

Annons

I morse blev det en timmes löpning innan solen blev alldeles för varm.

Perfekt semester hittills! Jag menar: varför straffa ut sig själv med att bara ligga stilla och överäta och slappa? När man kan göra allt…? Både må bra nu. Och efter semestern.

Soliga hälsningar från Mallis!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar