Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Världscancerdagen

4 februari 2015

I dag är det världscancerdagen och på många orter erbjuds föreläsningar och aktiviteter kring just cancer. Syftet med Världscancerdagen är att öka kunskapen om cancerpatienternas och närståendes situation hos allmänhet, profession och beslutsfattare, samt påverka beslutsfattare att ge mer resurser till cancervården. Der skriver Nätverket mot cancer som arrangerar dagen för sjätte året i rad.

Annons

150204 world cancer day kopia

Cancer är en av vår tids största sjukdomar och drabbar många personer i olika former varje dag. Utöver de drabbade så involveras alla närstående och familjemedlemmar i cancersjukdomens spår.

För att hedra dagen läser jag på extra om motion och cancer – hur man kan förebygga och vad man kan göra när någon drabbats. Och jag tänder ett ljus för alla i min närhet som drabbats.

Jag är en månadsgivare till Barncancerfonden och håller på med ett eget projekt riktat mot dessa grupper. När mitt projekt – som jag lägger en stor del av min arbetstid på just nu – blir mer klart kommer jag att berätta mer.

Ge ditt bidrag i dag till cancerforskningen, drabbade personer eller på något annat meningsfullt sätt. Vill du bidra till Ung cancer kan du köpa deras pärlarmband eller andra produkter med budskapet ”Fuck cancer”. Jag har alltid på mig mitt.

2015-02-04 16.25.14

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar