Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Varm om fötterna

19 januari 2015

Helger kan vara så otroligt sköna med en god frukost, softa lite hemma och sen ut och springa en långsam lite längre sträcka. I går blev det i och för sig en lite längre sträcka än vi tänkt eftersom det var så otroligt isigt och halkigt på många ställen. Samtidigt dras tempot ner automatiskt så det blir långsamt och länge. Precis det som behövs för att få bättre kondition och öka genomblödningen i musklerna (omväxlande med snabbare pass någon gång i veckan).

Annons

Foto från Ullmax

 

Blött och halt. Goretex löparskor, men det kommer till slut in vatten ändå. Då är ullstrumpor perfekta. Mina favoriter. Håller fötterna torra och varma.
Själv använder jag Ullmax eftersom de har bra passform så man slipper skavande sömmar och flikar i skorna. Dessutom är de prisvärda och håller fantastiskt bra. Om du inte har provat kan jag rekommendera dig att göra det. Ullstrumporna använder jag även under våren och hösten – liksom under sommaren om det är lite ruggigt och kyligt. Så det är inte något som bara är för några få veckor (eller hur länge nu vintern brukar hålla i sig där du bor).

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar