Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Vi ses väl snart!?

10 april 2013

Du har väl anmält dig till vår MåBra kvällen som kommer strax? Den 22 april är vi i Stockholm och den 29 april i Malmö. Jag hoppas vi ses då!

 

Förra året var det superskoj. Den gången var vi på Intiman som var helt fullsatt. En massa trevliga människor i publiken, mingel, föreläsningar, skratt och tänkvärdheter.

Annons

I år är det Berns Salonger här i Stockholm som gäller. Och i Malmö Scandic Triangeln. Jag startar kvällen med en föreläsning om ”Ta hand om din kropp, var ska du annars bo?”. Sen blir det mingel och därefter skrattfest med underbara Mia Törnblom. Och mitt emellan allt får du träffa allas vår nya löparstjärna Sara Edwardsson i Stockholm. Hon lyckades ju med sin utmaning att springa 10 km i sträck. Så skoj! I Malmö får du chansen att träffa Josefine Sundström som är konferencier där.

Jag hoppas vi ses! Om du inte har anmält dig så är det hög tid nu… förresten… finns det biljetter kvar ens…? Det har jag inte kollat upp kom jag just på. Nåja, kolla och se

Kom gärna fram i pausen och under minglet och prata med mig. Berätta vad du tycker är bra eller dåligt, vad du vill läsa om och veta mer om. Eller bara säg ”hej”. Jag ser fram emot att ses nu i april!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar