Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Vilken fin kväll igår!

20 oktober 2011

Igår var det dags för MåBra kvällen som MåBra anordnade tillsammans med Ekvilibrium Talarförmedling. Jag föreläste om ”Ta hand om din kropp – var ska du annars bo?” och Mia Törnblom pratade om motivation.

Annons

Intima Teatern vid Odenplan var fullsatt till sista stolen. 600 personer var där! Vilken härlig stämning. Och tydligen hade 300-400 personer nekats biljetter. Häftigt!

Klockan 18 startade kvällen med presentation och Liselotte – allas vår chefredaktör – inledde. Sen var det min tur. Oj så skoj! 40 minuter hade jag. Men det blev 50… Ja, ja, jag vet att man inte ska dra över men jag kunde bara inte låta bli…!

En häftig kväll! Härliga människor. Fantastisk stämning. Skratt och skoj. Åh, vill bara tillbaka!

Och Mia Törnblom. En så härlig inspirationskälla. En riktig energispruta. En förmån att få ta del av hennes föreläsning. Nu ska jag ”assa”.

Till er alla som var där – tack för ditt bidrag till att skapa en magisk kväll! Till er alla som inte var där: jag hoppas vi ses nästa gång!

Kram och sov gott!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar