Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Vilken våning?

2 februari 2013

I kväll skulle jag iväg och hämta ett skrivbord i ett hus där jag inte varit förut. Personen bodde på våning 8, och jag tog trapporn. Dumt nog tittade jag inte hur många trappor huset hade. Jag började knata.

Annons

Och jag knatade och knatade. Skön motion. Men jag räknade inte hur många trappor jag gått. Och det stod ingenstans på vilken våning jag var! Är inte det märkligt? Det har hänt förut. Varför måste man ta hissen för att få reda på vilken våning man är på? Nu hittade jag efternamnet på dörren så jag kom rätt.

På liknande sätt var det när jag var på ett nytt kundbesök i veckan. Jag tog hissen upp men gick ned. Det var ett hus med en hel del företag med större industrilokaler. Jag gick ned. Och gick och gick. Men visste inte vilken våning jag var på. Och hittade inte ut! Så jag fick gå till hissen och åka till rätt våning. Så jag kom ut. Märkligt.

Fram för bättre skyltning när man går i trapphus. Så klart måste man få redan på vilken våning man är på även då.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar