Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Vinnare av utlottning på bloggen

25 december 2014

Vinnare av några av utlottningarna på min blogg presenteras här:

X-kross sportglasögon: vinnare är Karin Bredenberg

IMG_1821

Hennes motivering är:
”Behöver få lite extra skjuts på löpglädjen nu när jag är smällförkyld och inte kan springa och har en halvmara på lut, även om jag kommit långt med tanke på att jag bara rört mig framåt fortare än att gå i knappt 2,5 år. Bloggar ihop med en kompis här: https://piaflickansjoggarblogg.wordpress.com
Har inte lyckats hitta några bra solglasögon att springa med och dessa ser verkligen ut att kunna fungera!!! Linsbärare som jag också är.”

Annons

Vinnare av Power Hoop blev genom lottens tur

IMG_8317.JPG

 

Cecilia Engvall

Stort grattis till er!

Fortfarande har du möjlighet att vinna boken Minful eating – jag behöver ditt svar senast idag 25/12.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar